Var handlar jag mina kläder?

Var köper du oftast dina kläder? - Jag brukar alltid shoppa på Kappahl, Vero Moda, H&M ibland och Only. På internet så handlar jag ibland från Nelly.com.

Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa? - En fin topp som sitter fint, som toppen jag har på bilden till vänster och ett par jeans, gärna stuprörsjeans som passar till stövlar och fina skor.

Vad sover du i? - Sover jag hemma så har jag ingenting på mig när jag sover, jag får typ panik av att någonting stramar och sitter åt. Sover jag hos någon annan så kan jag ha pyjamas som typ en stor t-shirt och kanske ett par shorts.

Hur ofta köper du kläder? - Alldeles för ofta faktiskt.. Tyvärr. Men nu har jag börjat köpa kläder som jag behöver istället för bara random, men varje månad i alla fall.

Vad är det mest störiga plagget du har i din garderob? - Haha! Ja du.. Jag har faktiskt gjort mig av med störiga plagg som mest bara legat. Så nu har jag kläder som jag vill ha :)

Vad gör du med kläder som du inte använder? - Jag ger bort till familjen ganska ofta, är det kläder som är jätteslitna och som inte alls är fräscha längre så slänger jag dem. Kläder har ju en viss gräns tills de inte är fina längre.

Vilket plagg har du alltid svårt att hitta? - Vanliga linnen och t-shirts, som sitter bra. Jag tycker antingen att de är för stora eller för små.. Det är svårt att hitta bra storlekar.

Vad känner du dig fin i? - Jeans och skjorta som på bild 2, linne och en tunn tröja. Sneakers! Jag känner mig också fin i strumpbyxor, kjol, linne och en fin tröja över.

Vad undviker du i klädväg? - Hmm.. Tröjor med spets, girlanger och så. Mjukisbyxor när jag ska ut, det används hemma, ska jag ut så tar jag oftast tights. Sen överdrivet blommigt, visst det är fint men inte för mycket.

Vad saknar du i din garderob? - Just nu strumpor, haha! Jag har bara sneakers strumpor sådana här små och tunna, jag skulle behöva lite längre strumpor. Annars, lite party tröjor och party byxor förutom jeans. Annars så har jag allt jag behöver :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229