Vårkänsla i luften

Hej! Jag skulle ju åkt till Falun i torsdags, men mina föräldrar kom hem från Kap Verde och mamma var genomförkyld samt hade världens hosta och med tanke på coronaviruset så ringde brorsan och vi bestämde att vi tar det en annan helg när det lugnat ner sig lite. Så i torsdags så blev jag kvar hemma, så vi gick ner på stan på prinsen caféet och tog oss lite lunch/middag.. Vi tog varsin toast med skinka, ost, senap och tomat. Jag tog en Pepsi till, R tog ett glas mjölk. Vi satt där i ett bra tag och pratade, gjorde lite planer inför framtiden m.m. Sen handlade vi på Ica innan vi gick hemåt och bara chillade.

I fredags så vaknade vi kring 09.00, åt frukost och såg på Netflix. När klockan blev ca 12.00 så fick jag sådan stor lust att storstäda, jag blev ändå hemma så nu hade jag lust och tiden. Det blev verkligen storstädning från topp till tå, jag storstädade även badrummet från topp till tå. När jag höll på att torka väggarna så trodde jag att något var damm så jag skulle torka bort det, men då rörde sig dammet men jag tänkte inte på det. När jag plockat undan grejer på golvet för att komma åt under handfatet så såg jag något på väggen som kröp, då var det en äcklig jäkla spindel! Och den var inte liten heller, så jag skrek på R som fick ta bort den. Jag avskyr spindlar! Sen när jag fortsatte städa så på listen vid väggen kröp det en till! Vart kommer de äckliga djuren ifrån? Så R fick ta bort den med, jag kan inte med de djuren. Men nu är det så rent där och spritat överallt så nu tror jag inte att de trivs därinne. Jag var inte klar förrän vid ca 14.30 men det var så värt det. Jag asvlutade passet med att ta min Ben and Jerrys Coconutterly Caramel´d Non Dairy, sååå god! Sen blev det Netflix och bara mys :)

Lördag idag, här vaknade vi upp vid 09.00 men drog oss till 09.30. Nu har det nog blivit lite vår här i Strängnäs, det är solsken och blå himmel och bar mark ute med plusgrader. Nu har solen börjat stiga på himlen och lyser in till oss, då brukar jag säga att våren är här. Helt underbart! Dock så skulle det vara lite skönare om det inte blåste så kallt, men man kan inte få allt :) Vi har haft en väldigt lugn och skön lördag än så länge, senare ikväll tänkte vi faktiskt dra oss ut på en utekväll. Det var längesen så det ska bli riktigt kul! Jag tänkte ha min svarta läderkjol, strumpbyxor och en röd topp som går ner lite vid axlarna. Man kan väl piffa upp sig lite om man vill :)

Vad ska ni göra ikväll?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229