Vårkänslor!

Helloo! Hur mås det? Hur har dagen varit? Alltså kolla in det här vädret, det var sol och vårkänslor men lite kalla vindar bara. Men man kan inte få allt :)

Här har den varit otroligt bra, jag har gått och lullat hela förmiddagen med min städvagn med känslan att jag fick sluta 12.30. Jag har inte stressat någonting alls, jag har städat i min egna takt och faktiskt varit social med vissa patienter. Jag vet att man eventuellt inte ska vara det just nu men de var besökare på sjukhuset och att bara ignorera människor är faktiskt ganska elakt, några få ord kan man ju byta med varann iaf. Men bara för att jag inte har stressat så har andra det i min närhet, jag förstår inte varför de blir stressade när jag slutar tidigt. Liksom alla jobb vi har behöver ju inte bli klara samma dag när det är fredagsjobb, men ändå så är stressen där ändå för vissa. Men men, jag tror att jag har lyckats stänga av så jag inte blir stressad själv. Det har funkat väldigt bra hittills, jag låter andra stressa men jag stressar inte inombords själv.

Men hur som, efter att jag hade slutat så var det ca 30 minuter kvar innan min buss skulle gå för jag fick skjuts imorse till jobbet då R behövde bilen. Så jag satte mig och fikade faktiskt på caféet, det var inte en kotte där förutom jag och en till. När jag kom hem så tog jag mig en hamburgare från igår då vi handlade från Max, sen en kaffe och gjorde mitt samarbete med Desenio :) Ett roligt företag där jag själv skulle kunna köpa massa fina tavlor ifrån. Imorgon är jag ledig och då ska vi göra ärenden, först tvätta och sen handla mat och lite andra ärenden. En typisk dag när man är ledig, jag hoppas på fint väder. Lördag och söndag ska jag jobba kväll på Geriatriska :) så ska njuta av min lediga dag imorgon.

Vad har ni gjort idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229