Veckans Lista

VECKANS BÄSTA

Vädret, helt klart! Solen och värmen, jag älskar den här årstiden när allt börjar vakna och solen värmer. Man blir så full med energi, jag blir så glad och peppad. Man kan använda solglasögon igen och titta mot solen medan den värmer ansiktet.

VECKANS SÄMSTA

Pollen! Jag vet inte om pollen har kommit än, men jag har känt det. Jag har varit så snuvig, har nyst massor och bara känt mig slö. Jag har medicin för det men vette tusan om det hjälper, haha!

VECKANS PLAGG

Tights, t-shirt och min vita hoodie. Jag har älskat de kläderna när jag åkt fram och tillbaka till jobbet, annars så har det varit jeans med t-shirt. Jag är väldigt enkel klädmässigt :)

VECKANS DISS

Hmm.. Människor som ska säga hur man ska leva och inte, jag blir så trött. Jag vet att man ska hålla avstånd, hålla sig hemma yada yada. Men ibland blir det för mycket.. Människor som har gjort samma sak i över 30 år och inte kan ändra sig och göra något nytt, det är aldrig försent för förändring.

VECKANS FEELING

Min feeling den här veckan har varit bra, jag har poppat Spotify i bilen på väg till jobbet och hem. Jag har haft rutorna nerdragna och känt det fläkta, kört innevägen hem och bara känt att allt var möjligt.

VECKANS KOMMER SAKNA

Hmm.. Haha, jag vet inte. Jag tror inte jag kommer att sakna något den här veckan, det har varit väldigt mycket men ändå inte. Det har varit en konstig vecka!

VECKANS TIPS

Spöktimmen! Jag älskar den podden, de tar upp så mycket bra creepypasta, spännande saker och så olika teman. Linn och Jenny är så bra på att prata, man dras in verkligen i historien de pratar om och ibland har jag blivit sjukt skraj. Men de tar även upp ämnen som berör, ibland har jag gråtit efteråt och under tiden. Tips tips!

  • Listor
  • 32 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229