Vilken skruvad dag

Hejsan! Har ni känt av snön idag? Jisses vad snö det kom snabbt under natten och det fortsatte snöa imorse med när jag skulle åka till jobbet, jag tänkte berätta om min dag som har varit allt annat än knasig.

Jag vaknade som vanligt vid 03.45, åt frukost och allt det där sen när jag skulle låsa upp bilen så hade snö åkt in i låset och jag fick knappt upp det så jag kunde låsa upp men till slut så gick det. Jag startade bilen och skrapade sen rutorna, när jag skulle åka iväg sen till motorvägen så var det så mycket snö, det var nästan svårt att se hur man skulle hålla sig till vägen. Det var inte enklare heller på motorvägen, men tur så finns det ju spår där som man kan hålla sig till. Men det var inte många som körde i 100km där, jag åkte i 80km och höll mig bakom en annan bil. Men jag kom fram till halv sex, sen flöt dagen på precis som vanligt och jag har chillat massor hela dagen. Det bjöds också på paradis och Aladdinchoklad, det var en i personalen som hade köpt, så gott! Men nu till det knasiga:

När jag kom ut till bilen så var det så mycket snö på bilen, jag tänkte jaha bara att skrapa då och borsta. Jag skulle öppna bilen men låset hade frusit, jag fick in nyckeln men kunde inte vrida om. Jag fattade inte först varför, sen kom det två damer som jag frågade och de frågade om jag hade testat att öppna vid passagerarsätet och det hade jag inte så det gjorde jag. Då fungerade det, så jag slängde in väskan, fick sen hoppa över till förarsätet, puffa upp dörren och sen kunde jag börja skrapa. När jag skulle borsta bort snön på bilen så fick jag ställa mig på en trottoarkant och sen luta mig över bilen för att komma åt mitten, haha! Jag har inte så långa armar och är 1,65 lång så jag når inte in till mitten ibland, När jag var klar så var hela jag täckt av snö 😂 Jag kom iväg till Ica Ekängen för att handla lite, när jag skulle åka igen så var låset fortfarande fruset så samma procedur igen, haha! Öppna passagerarsätet, hoppar över till förarsätet sen kunde jag åka. Jag tog den inre vägen hem, jag ska nog ta den imorgon också. När jag kom hem och skulle låsa så funkade låset haha för då var bilen varm. Jag var iskall om fötterna så jag drog på mig sockor, satte mig under filten och där har jag suttit den resterande kvällen.

Nu ska jag sova strax, imorgon väntar kvällsjobb och samma på söndagen men sen är jag ledig måndag och tisdag. Det känns rätt bra att köra imorgon till jobbet, jag börjar 11.30 så jag kommer åka när det är ljust men samtidigt köra hem när det är kolmörkt. Jag hoppas det inte snöar! Nu hoppas jag på en rolig dag imorgon på jobbet, ha en fortsatt trevlig fredagskväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229