Woho det fungerar!

Nu kunde jag logga in här på bloggen utan problem! Må det vara löst nu, äntligen. Lättnaden av att komma in här utan att behöva logga in typ två-tre gånger, galet. Och något som är mer galet, ser ni bild nummer två? Det växer gräs, i januari. Dessa två bilder är från igår söndag när jag var ute och tog en liten promenad i solen, så friskt och det var t.om varmt i solen. Det har varit så varmt så gräset har börjat växa på vissa ställen, jag har börjat ta min pollen medicin också Kestine och mår bättre än någonsin. Jisses, alltså!

Min dag har också varit galet krånglig, imorse kom jag till jobbet som vanligt och gjorde i ordning vagnen som vanligt men efter att jag hade jobbat en timme så kom jag på det - jag har inte stämplat in! Alltså, hur klantig får man vara? Så jag fick fixa det fort som tusan, sen när jag skulle moppa bakom en möbel så rasade hela hyllan som var över den så alla grejer bara rasade ner på golvet. Det var tur att den var i brösthöjd och inte högre upp så man fick den i huvudet, det hade gjort riktigt ont. Men annars så har dagen flutit på tack och lov. När jag kom hem så väntade min sambo på mig, sen tog vi en promenad i kylan och det var väl alltför väl för annars hade jag somnat. Sen avslutade vi eftermiddagen med Subway! Det kan inte slå fel och självklart blev det med tonfisk.

Nu är det Netflix och chill under filten, jag blev så kall efter promenaden. Men också nu, KAFFE! Och ber till gudarna att det här går att publicera utan problem.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229