Yogamatta, träning och söndag

Heej fina ni! Hur har söndagen varit? Min har varit helt underbar faktiskt. Jag tog en lång sovmorgon till 09.00 men drog mig till halv 10 idag igen, är man ledig så är man. Visst? Sen gjorde sambon grötfrukost, jag kallar det för helgfrukost eftersom jag får det när jag är ledig på helgerna eller när jag är ledig under veckan en dag när jag ska jobba helg. Vi såg på Netflix fram till klockan 13.00 ungefär, jag åt lite lunch från gårdagen som var spagetti carbonara sen drog jag mig faktiskt ner till gymmet och körde ett pass på yogamattan. Det var otroligt skönt, jag har varit så sjukt stel i både nacke, rygg och ben.

Jag körde i ca 30 minuter lite olika övningar, "hunden" när man står på alla fyra och vrider upp ena benet 3x15. Sen spark bakut haha som jag kallar det 3x15 så man sträcker ut låret. Jag körde en övning där jag låg på rygg och hade en pilatesboll mellan benen som jag sen körde upp mot magen och tog emot med armarna och så bakom huvudet sen tillbaka till benen och mot golvet. Fy vad den kändes! Jag hittade också en övning hos mimmikapells Instagram, man sitter ner på rumpan med benen utåt och armarna bakom ryggen, sen kör man benen ihop mot magen och sen ut igen. Kolla på hennes Instagram så ser ni övningen, jag kan lova att den kändes! Mina ben blev som spagetti, den körde jag i 45sek. Jag körde också armhävningar 3x15 fast jag lutade mig på knäskålarna, jag kan inte vanliga, haha! Jag körde också en övning där jag lutade mig mot knäskålarna och hade handflatorna på yogamattan, sen gick jag ner med armarna så jag lutade mig mot underarmarna sen upp igen (jag är så kass på att förklara, okej? haha!) den körde jag 3x15. Efter några stycken sådana så blir man lite mör i armarna. Jag avslutade med att ligga på rygg och sen sträcka ut ryggen med att svinga benen ihop över huvudet och pressa neråt. Den är så otroligt skön efter ett gympass!

Resten av dagen har vi bara myst hemma till Netflix, jag tog en varm och skön dusch och smörjde in mig med min Dove hudlotion som luktar kokos, jag älskar den! Resten av kvällen blir bara lugn, jobbet kallar imorgon och man ska starta en ny vecka igen. Jag är redo för en ny vecka, jag hoppas den blir lugn och skön. Just nu tittar jag på Johan Falk, senare blir det middag och sen är det väl dags att knoppa. Hoppas ni också har haft en lika skön söndag som jag har haft :) Nu ska jag göra lite inlägg för imorgon, jag älskar att min blogglust har kommit tillbaka för nu känner jag mig så peppad.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men heja dig!! SÅ himla grym <3
nouw.com/matildaberlin
sandraaugustiinson
sandraaugustiinson,
Åh, tack så mycket fina du! 😊 Jag tycker du är grym med din blogg 😊 stor kram! <3
nouw.com/sandraaugustiinson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229